V. ročník súťaže v skokoch na trampolíne Zlatý Radegast

   V sobotu, 21.5.2022, sa trampolinisti z klubu Trampolíny Košice, o.z. zúčastnili už piateho ročníka medzinárodnej súťaže v skokoch na trampolíne Zlatý Radegast v českom Rožnove pod Radhoštem.

   Boli to ich už štvrté preteky v tomto roku. Na plachtách v Rožnove sa predstavili košické skokanky v kategóriách mladšie žiačky, staršie žiačky a ženy.
   V najmladšej kategórii sa výborne uviedla Lea Kusnyírová a získala druhé miesto. V tomto ročníku je to jej už tretia medaila. 
   Staršia žiačka, Kristína Kusnyírová, postúpila do finále z tretieho miesta. Vo finálovej zostave urobila zopár malých chybičiek v prevedení, ale aj tak získala pekné štvrté miesto.
   V silnej konkurencii kategórie žien sa predstavila Tamara Ustohalová. Aj ona postúpila do finále z tretieho miesta. Sama sa vyjadrila, že cítila veľkú nervozitu a paradoxne jej nevyšiel najľahší skok, čo ju posunulo na štvrté miesto. Pri rannom pohľade na štartovku si Tamara s trénerom Miroslavom Parnaiom mysleli, že bude úspech, ak postúpi do finálovej osmičky. A tak konečné štvrté miesto je cenný výsledok.

   Chceme oceniť, že všetky tri pretekárky sa dostali do finále medzinárodnej súťaže. Skokom sa venujú ešte len druhý rok aj s corona pauzou a tak ich výsledky sú isto prísľubom do budúcej práce.

Gratulujeme !

Vysledky Zlaty Radegast


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu