Sústredenie RÚ senioriek v CGŠ Malinovo

Sústredenie RÚ senioriek sa konalo od 20. - 23.04.2021 v CGŠ Malinovo, kde následne 24.04.2021 dievčatá pokračovali Kontrolnými pretekmi.

Cieľom sústredenia bolo, zdokonaľovanie jednotlivých komponentov súťažných zostáv a príprava na kontrolné preteky.

,,Po absolvovaní PCR testov, ubytovaní sa a negatívnom výsledku sme v popoludňajších hodinách zahájili sústredenie podľa harmonogramu. Žiaľ v prvý deň sústredenia sa zranila pretekárka Marcela Brestovská v oblasti lýtkového svalu. Okamžite sme jej zranenie konzultovali s fyzioterapeutom Z. Ďurišom a následne sme postupovali podľa jeho pokynov.

Počas sústredenia sa nevyskytli žiadne ďalšie problémy, naopak, všetky pretekárky pristupovali k zadaným úlohám veľmi svedomito. Keďže počas sústredenia sme nemali prítomného fyzioterapeuta, regeneráciu sme riešili saunou v tretí deň pobytu. Program sústredenia sme postupne realizovali v plnom rozsahu, vrátane “generálky” na kontrolné preteky.

V piatok, 23.4. sme absolvovali antigénové testy s negatívnym výsledkom, ktorý bol podmienkou ku kontrolným pretekom."

Oľga Kyselovičová

Zodpovedný tréner

Správa zo SÚSTREDENIA a KONTROLNÉ PRETEKY ŠA_SEN_20. - 24.04.2021


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu