SPOLOČNÉ MAJSTROVSTVÁ V SKOKOCH NA DOUBLE MINI TRAMPOLÍNE

Skokanky zakočili sezónu na otvorených Majstrovstvách Českej republiky v skokoch na double mini tampolíne (DMT). Zároveň si naše dievčatá zmerali sily aj medzi sebou na prvých Majstrovstvách Slovenska v DMT. 

2. decembra sa zišli skokani a skokanky opäť v Liberci a bojovali v 6tich kategóriách. Tamara Ustohalová a Kristína Kusnyírová nastúpili v kategórii junioriek. V kvalifikácii skákalo v tejto kategórii celkom 13 pretekárok. V medzinárodných pretekoch postúpili obe dievčatá do finále, Kristína z 2. miesta, Tamara z 3. miesta. 

Vo finále skončila Tamara Ustohalová na 1. mieste pred Luciou Juříčkovou (TJ Rožnov pod Radhoštem) a Nelou Bartuňkovou (Trampolíny Liberec). Kristína Kusnyírová skončila po chybe pri doskoku celkovo na 4. mieste. 

V poradí Majstrovstiev Slovenska si teda odnáša Tamara 1. miesto a Kristína 2. miesto. 

Do klubu trampolíny Košice pribudla nová double mini trampolína a plánujú sa tejto disciplíne intenzívne venovať. 

Dievčatám blahoželáme k výsledkom nielen v decembrových pretekoch, ale počas celej sezóny a už sa tešíme na ich výkony natrénované na novej trampolíne!

Výsledky 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu