DOBROVOĽNÍCTVO V ŠPORTE

KONFERENCIA "DOBROVOĽNÍCTVO V ŠPORTE" sa uskutočnila 5.12. v Bratislave, medzi účastníkmi nechýbala ani zástupkyňa SGF.

Prednášajúci na konferencii zdôraznili dôležitosť dobrovoľníctva, jeho prepojenia na oblasti trvalej udržateľnosti a školského prostredia. Odprezentovali návrhy ako organizovať dobrovoľníctvo aj na iných podujatiach, či poskytli odporúčania na oslovovanie ľudí na dobrovoľnícku činnosť. Pri prednáškach a diskusiách sa účastníci opreli aj o skúsenosti, ktoré nadobudli na EYOF Banská Bystrica 2022. 

"Výkonný riaditeľ organizačného výboru EYOF 2022 Peter Hamaj odprezentoval celú organizáciu podujatia a vyzdvihol, že sa ho podarilo veľmi úspešne usporiadať aj vďaka práci dobrovoľníkov. Letný EYOF v Banskej Bystrici bol najrozsiahlejším multišportovým podujatím v histórii Slovenska", uvádza vo svojom článku SOŠV. A my v SGF sme hrdí na to, že aj našim organizačným pričinením a prácou našich gymnastických kolegov dobrovoľníkov bol EYOF úspešným podujatím. 

SGF na konferecnii reprezentovala generálna sekretárka Silvia Ruščinová, ktorá mala na starosti aj koordináciu gymnastických dorovoľníkov na EYOF-e a sa s nami podelila o svoje dojmy z podujatia.

„Bolo veľmi pekné vrátiť sa myšlienkami späť k tejto krásnej a úspešnej udalosti, ktorou bol EYOF 2022 v Banskej Bystrici. Okrem rekapitulácie tohto úspešného podujatia som sa dozvedela veľa cenných informácií, ktoré neskôr určite využijem. Medzi pozvanými hosťami nechýbal ani p. Konštiak, z klubu Vlči prakúr, ktorý je členom Slovenskej gymnastickej federácie,“ zdôraznila Silvia.

 

 

 

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu