Sústredenie reprezentačného výberu nádejí modernej gymnastiky

      Sústredenie reprezentačného výberu nádejí modernej gymnastiky v Malinove počas víkendu 19.-20.3.2022 viedli trénerky Silvia Rohlíčková a Lucia Selecká. Tie zastúpili za trénerku Ľubov Kilianovú, ktorú choroba na sústredenie nepustila. Podobne ako trénerku, choroby obmedzili v príprave aj viaceré členky reprezentačného výberu nádejí. A tak na sústredenie do Centra gymnastických športov v Malinove prišla iba necelá polovina zo štrnásťčlenného výberu.
     Gymnastky z výberu nádejí, ktorým to zdravie dovolilo, vycestovali na súťaž k susedom za rieku Moravu a zúčastnili sa medzinárodnej súťaže Milevský pohár. Klub ŠK ŠOG Nitra, ale aj slovenskú modernú gymnastiku, reprezentovala Sofia Babčaníková a domov priniesla vynikajúce výsledky. Tri zlaté medaily za dvojboj, cvičenia so stuhou a s kužeľami. 
     Počas minulého víkendu veľmi dobre uspela aj Laura Biháryová z klubu KMG Danubia Bratislava. Vo výbornej konkurencii medzinárodnej súťaže v Budapešti vybojovala prvé miesto v cvičení s loptou, tretie miesto s kužeľami a cekovo získala tretie miesto.
     Gratulujeme mladým nádejám k výborným výsledkom a všetkým želáme veľa zdravia, aby sa bez obmedzení mohli venovať príprave v športe, ktorý majú tak radi a naďalej kráčali za výbornými výsledkami.      


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu