Slovenské reprezentantky po pódiovom tréningu na Majstrovstvách sveta

Trojica slovenských reprezentantiek má na Majstrovstvách sveta v japonskom Kitakyushu po pódiovom tréningu. Ako sa  našim gymnastkám darilo zhodnotil tréner Martin Zvalo a vedúci výpravy Ján Novák.

Martin Zvalo: "Dievčatá dnes na pódiovom tréningu cvičili veľmi slušne, na každom náradí spravili jednu a viac zostáv, plus jednotlivé najťažšie cvičebné tvary a väzby. Trošku som sa pred pódiovým tréningom obával, ako si s tým poradia Elenka a Sára, bol som však milo prekvapený, všetko zvládli s veľkým prehľadom, ako veľké skúsené gymnastky.
Bára cvičila veľmi pekne, aj keď sa nevyhla niekoľkým zaváhaniam. Večer ideme na ďalší tréning, máme ešte pár dní, verím, že to všetko doladíme a na pretekoch to bude ešte lepšie.
Po veľmi dlhej ceste, 7 hodinovom časovom posune,  dievčatá cvičia stále lepšie a lepšie, verím že pár dní do pretekov nám ešte pomôže a dievčatá podajú na pretekoch skvele výkony, ktoré nás všetkých potešia. Pozdravujeme všetkých". 


Ján Novák:
"Napriek veľmi prisnym opatreniam si dievčatá zvykli na prostredie, náradie a v tíme  panuje pohoda a dobrá atmosféra. Pevne verím, že Barbora potvrdí svoju štandartnú výkonnosť a Elenka so Sárou prejdú krst medzi seniorkami úspešne".


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu