ŠKOLENIE ROZHODKÝŇ ŠPORTOVEJ GYMNASTIKY ŽIEN

V Detve sa začiatkom mesiaca školili rozhodkyne športovej gymnastiky žien 1. a 2. stupňa. Školenia sa zúčastnilo 17 rozhodkýň.

Cieľom školenia bolo zvýšiť úroveň a na hodnotení video ukážok trénovať výpoveď D známky na jednotlivých náradiach. 

V piatok Zuzana Purdeková zopakovala s rozhodkyňami všeobecné zrážky, pravidlá výpočtu D známky na jednotlivých náradiach a prešli si obsah slovenských súťaží kategórií A a B na rok 2023. 

V teroretickom a praktickom tréningu pokračovala školením Soňa Kremnická, ktorá s pomocou Michaely Černákovej skvelo pripravili rôzne príklady hodnotenia na kladine. Pokračovala Zuzana Purdeková, ktorá prebrala s rozhodkyňami hodnotenie zostávy na bradlách.

V sobotu doobeda opäť Soňa Kremnická a Zuzana Galátová, pokračovali hodnotením kladiny a školenie zakončili "preskokom". 

Každá rozhodkyňa absolvolala test, či už na overenie si svojich vedomostí a potvrdení rozhodcovskej triedy, alebo na získanie 1. rozhodcovskej triedy. 

Blahoželáme ôsmim novým rozhodkyniam a deviatim, ktoré si zvýšili rozhodcovskú triedu!

Ďakujeme medzinárodným rozhodkyniam na čele so Zuzanou Purdekovou, ktoré školenie pripravili a viedli a želáme všetkým bystré oko pri hodnotení súťaží!


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu