RZESZÓW INTERNATIONAL ACRO CUP 2023

Členky klubu Akrobatická gymnastika a Fitness z Košíc sa zúčastnili medzinárodných pretekov v športovej akrobacii v Poľsku Rzeszów International Acro Cup. 

Dvojica Sophia Chynoradská a Tamara Antolová sa prebojovala prvýkrát v kariére do 12 členného finále v kategórii dievčenské páry Youth (7-14 rokov). Vo finále štartovali z 8. miesta. V konečnom poradí obsadili výborné 9. miesto so ziskom 44,350 bodu. 

V kategórii 11-16 ročných pretekárok štartovali Sára Kišová a Sofia Derianová. Obsadili 14. miesto so ziskom 43,950 bodu. 

Zastúpenie sme mali aj v súťažnej kategórii WG (women's group) vo vekovej kategórii Youth súťažilo trio dievčat Beáta Králová, Laura Mia Mati a Ella Škodyová. Vybojovali 23. miesto a 20,450 bodu. 

"Našim cieľo bolo umiestniť sa do 15. miesta. Veľmi sme sa tešili, že AGE (Sára a Sofia) sa udržali na 14. mieste a YOUTH DUO nám postúpilo do finále z krásneho 8. miesta. Naše TRIO skončilo na 23. mieste - je to pekný výsledok, toto bola ich prvá veľká súťaž a nechali za sebou skúsené poľky. Výsledky nás veľmi povzbudili," hovorí trénerka Františka Nemcová. 

Dievčatám blahoželáme a tešíme sa, že sa športová akrobacia na Slovensku rozvíja tým správnym smerom!

Kompletné výsledky nájdete TU

 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu