PARKOUR NA ŠKOLÁCH

PARKOUR

Šport, ktorý expanduje u prívržencov mladej generácie. Prekonávanie prekážok, ktoré spája v sebe pohybové návyky atletiky, gymnastiky, lezectva a bojových umení.

Ako sa dajú prekonávaním prekážok rozvíjať pohybové schopnosti?

Národné športové centrum v spolupráci s Ministerstvom školstva a SGF organizuje inovačné vzdelávanie, na ktoré sa môžu prihlásiť všetci tréneri aj  učitelia telesnej výchovy.

Dozviete sa postupnými jednoduchými krokmi na prednáškach pod odborným vedením lektorov, ktorí vám ukážu, ako sa dá parkour realizovať s minimálnymi investíciami a bezpečne v podmienkach škôl.

PRIHLÁSTE SA na inovačné vzdelávanie do 24.2.2023. Všetky dôležité informácie nájdete na našom webe PRIHLÁŠKA NA VZDELÁVANIE

Vedeli ste, že na Slovensku sa uskutočnia vôbec prvé Školské Majstrovstvá Slovenska v Parkoure? Svoje pohybové schopnosti si v nich zmerajú  žiaci a žiačky 5. - 7. ročníka základných škôl. Kedy? Už v júni tohto roku!



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu