Medzinárodný turnaj modernej gymnastiky junioriek v Moskve

   V termíne 14.-17.2.2022 sa naša minivýprava zúčastnila prvej tohtoročnej medzinárodnej konfrontácie, medzinárodného turnaja v modernej gymnastike v Moskve. Krátko pred odletom nám Covid 19 šarapatil medzi pretekárkami a tak do Moskvy odleteli iba dve z nich. Liliana Manová a Michaela Žatková v doprovode tréneriek Tatiany Motolíkovej a Dominiky Seleckej. Okrem nich na turnaji pôsobila ako medzinárodná rozhodkyňa aj Ivana Motolíkova. 
  V silnej konkurencii sa ani naše dievčatá nestratili, hoci sa nevyhli menším, či väčším chybám. Avšak ich vystúpenie bolo prínosom. Dievčatá nazbierali cenné skúsenosti, ktoré nie len ich, ale celú našu MG posunú o krok ďalej.
   Je nám veľmi ľúto, že pre zdravotné problémy sa ani spoločná skladba, ani niektoré jednotlivkyne nemohli zúčastniť 2022 Moscow Grand Prix senioriek, ktorá bola pokračovaním uvedeného turnaja. A tak zaželajme trénerkám i pretekárkam veľa trpezlivosti v kvalitnej príprave, ktorú zúročia pri ďalších súťažiach.   


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu