FESTIVAL POHYBOVÝCH SKLADIEB 2024

28. ročník Festivalu pohybových skladieb je v príprave. Už o pár týždňov, v sobotu 16.3.2024, sa opäť v Trnave uskutoční už 28. ročník súťažnej prehliadky gymnastických skladieb. 

 

GYMNASTIKA ako základ pohybu, GYMNASTIKA ako základ pre všetky športy, GYMNASTIKA ako celoživotný šport, GYMNASTIKA ako životný štýl. To všetko prezentujú skupiny na tomto unikátnom podujatí. Podujatie, ktoré je oslobodené od súťažného stresu a bojov o body. Len radosť z pohybu, radosť z vydareného vystúpenia, radosť z odovzdanej pozitívnej energie divákom, ktorá sa obratom vracia späť k cvičencom.

Súťaží sa celkovo vo ôsmich kategóriách. Na ploche Mestskej športovej haly v Trnave sa predstavia gymnasti a gymnastky bez rozdielu veku, v najmladšej kategórii uvidíte deti do 6 rokov, najstaršia kategória má poetický názov zlatý vek, kde sa predstavia gymnasti nad 50 rokov. Pohybové skladby sú rozdelené aj podľa počtu cvičencov, do 15 a nad 15 cvičencov v skladbe. 

Prihlásiť svoje skladby môžete do 2.3.2024 na platforme rgform.eu., kde nájdete všetky potrebné informácie.

Do pozornosti dávame aj web stránku podujatia fps.sgf.sk

Neváhajte a prihláste svoju pohybovú skladbu a prídťe všetkých podporiť v hladisku, alebo online na našej streamovacej platforme.

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu