BARBORA MOKOŠOVÁ SKVELÁ V OSIJEKU

Ďalší štart na pretekoch Svetového pohára FIG, ďalšie medaily. Barbora Mokošová neprerušila svoju medialovú zbierku v sérii pretekov FIG World Challenge Cup ani v Osijeku (CRO) a pridala nie jednu, ale dve medaily. Štarty na oboch náradia pretavila do dvoch vzácnych kovov. 

Prvý kvalifikačný deň nastupovala na bradlách, kde získala 13,666 bodu a vybojovala si 3. postupové miesto do finále. Druhý deň nastúpila na kladine, kde si zabezpečila postup z 5. miesta so známkou 12,600 bodu. 

Poradie na stupienkoch víťazov sa na bradlách nezmenilo ani v vo finále, vyhrala Naomi Visser (NED) za 14,300 bodu pred Georgiou Godwin (NZL) so ziskom 13,700 bodu a Barborou Mokošovou, ktorá získala 13,300 bodu. 

Týmto umiestnením Barbora ukázala, že bradlá sú naozaj jej parádnym náradím a z každého štartu na pretekoch FIG World Challenge Cup si priniesla medailu!

V nedeľu nastúpila opäť vo finále na kladine a svoju zbierku doplnila o skvelú striebornú medailu! Svoju zostavu z kvalifikácie vylepšila o desatinu a zisk 12,700 bodu stačil na druhé miesto za Georgiou Godwin (13,900 bodu). Na treťom mieste sa umiestnila domáca pretekárka Tina Zelčič spolu s Naomi Visser so ziskom 12,666 bodu. 

Blahoželáme k medailám a skvelým výsledkom Barborke aj celému tímu, ďakujeme za reprezentáciu a veríme, že jej forma vydrží až do Majstrovstiev sveta v Antwerpách!

Kompletné výsledky DOBRO World Cup 2023 nájdete TU

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu