BARBORA MOKOŠOVÁ NA FIG WORLD CUP V BAKU

Na tretích zo série olympijských kvalifikačných pretekoch FIG World Cup v Baku sa predstavila Barbora Mokošová opäť na bradlách a na kladine. 

Vo štvrtok skončila na bradlách na 17. mieste so známkou 12,966 bodu. Barbora zacvičila zostavu v zjednodušenej obtiažnosti, vzhľadom k jej zdravotným možnostiam. Na výkone sa podpísala najmä únava a  komplikovaná cesta.

Za zostavu na kladine si z Baku odnáša 20.miesto. Barbora bola opäť vylosovaná v poslednej 11. skupine gymnastiek, napriek tomu zacvičila čistú zostavu v plnej obťiažnosti so známkou 12,133 bodu.

“Barborka mala po včerajšom cvičení na bradlách boľavé rameno, ktoré jej tesne pred súťažou liečil rakúsky fyzioterapeut, za čo sa mu chceme veľmi pekne poďakovať. Súťaž v Baku sa už druhý deň nesie v znamení ťažkých zranení čo znamená stopku už pre 6 gymnastov a gymnastiek. Na gymnastkách a gymnastoch sa bezpochyby odráža už aj únava a častokrát siahajú už za hranice svojich možností čo sa v konečnom dôsledku odráža na ich zraneniach,” píše z Baku naša rozhodkyňa Zuzana Galátová.

Barborke blahoželáme k výkonu aj napriek nepriaznivému zdravotnému stavu a ďakujeme za úsilie a reprezentáciu aj trénerovi Martinovi Zvalovi a rozhodkyni Zuzane Galátovej! Posledné preteky v tejto sérii čakajú Barboru v katarskej Dohe od 17.-20.4., budeme silno držať palce. 

 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu