BARBORA MOKOŠOVÁ 13. NA BRADLÁCH V COTTBUSE

Barbora Mokošová absolvovala druhé preteky série FIG World Cup, tentokrát v nemeckom Cottbuse. Výborne sa jej darilo vo štvrtok na bradlách, kde zacvičila podľa jej slov jednu z jej najlepších zostáv. Známka 13,266 bodu jej vyniesla krásne 13. miesto. 

V piatok cvičili ženy v kvalifikácii na kladine a na prostných. Barbora nastupovala na konci vyše 70 členného štartového pola, čo sa pravdepodobne odrazilo na jej výsledku. V zostave zaváhala a známka 11,166 bodu znamená 50. miesto. 

Barbora je momentálne na 10. mieste kvalifikačného poradia na kladine (12 bodov) a na 11. mieste v poradí na bradlách (10 bodov). Gymnastky a gymnasti pokračujú v olympijskej kvalifikácii ďalej v Baku, kde budú súťažiť od 7.-10.3.2024. Poslednými pretekmi, ktoré sa počítajú do možnej kvalifikácie budú na konci apríla preteky FIG World Cup v katarskej Dohe. 

Barborke blahoželáme k výkonom, ďakujeme aj trénerovi Martinovi Zvalovi aj rozhodkyni Zuzane Galátovej za reprezentáciu a budeme držať palce v Baku!


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu