2. KOLO SLOVENSKÉHO POHÁRA JIPAST V PARKÚRE

V krátkom časovom rozmedzí sa uskutočnili 2 kolá Slovenského pohára Jipast v parkúre. 

2. kolo organizované klubom Skill Lab Poprad prebehlo 20.5.2023 v Aréne Poprad. Predstavili sa pretekári z 12tich slovenských klubov. Súťažiacich prišla podporiť aj prezidentka SGF, Monika Šišková a predseda sekcie parkúru Martin Csiaky. 

V disciplíne Speed run štartovalo 81 pretekárov.

Najrýchlejším mužom bol Martin Valo (kat. mužov) s časom 0:18,79. Najrýchlejšou ženou bola staršia žiačka Silvia Bírová za 0:24,38.

Vo Freestyl-e sa predstavilo 47 pretekárov.

Najpočetnejšou kategóriou boli starší žiaci, súťažilo 13 pretekárov. Víťaz Maxim Simon Jan získal 23,5 bodu. 

Najvyššie bodové ohodnotenie - 25 bodov - spomedzi všetkých účastníkov však získala opäť Silvia Bírová, staršia žiačka, domáca pretekárka Skill Lab Poprad

Viťazi ostatných kategórií:

Ženy - Sandra Urbanová - 20,5 bodu

Muži - Matúš Dzuro - 23,5 bodu

Juniorky - Adela Reľovská - 14 bodov

Juniori - Daniel Orolín - 24 bodu

Mladší žiaci B - Daniel Magic

Mladší žiaci A - Jack Joseph Champion

Výsledky Freestyle

Výsledky Speed run

Všetkým pretekárom blahoželáme k výsledkom a ďakujeme Skill Lab Poprad za skvelú súťaž! Pozrite sa, ako to parkúristom išlo.

24.6. sa už na vás tešíme na 1. Medzinárodných majstrovstvách Slovenska v parkúre, ktoré sa uskutočnia v Bratislave, v areáli Decathlonu Pharos pri letisku. Sledujte naše sociálne siete, aby ste sa dozvedeli všetky potrebné informácie. 

 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu