1. ROČNÍK SÚŤAŽE - AEROBIK PODĽA LEKTORA JE ZA NAMI

Súťaž plná energie, radosti a emócií, v príjemnej atmosfére...tak charakterizovali prvý ročník Aerobiku podľa lektora jeho účastníci. 

V sobotu, 18.3.2023 sa v Starej Turej pod hlavičkou Klubu športového aerobiku Stará Turá stretlo 133 cvičiacich. Súťažiaci v každej kategórii cvičili v dvoch kolách, počas ktorých vyberali rozhodkyne tie najlepšie cvičiace. 

Katarína Vidová, hlavná organizátorka, zvládla na jednotku moderovanie počas súťaže, prípravu a stihla aj lektorskú a rozhodcovskú časť za čo jej patrí obrovské ďakujeme. Súťaže sa zúčastnil aj jeden otecko, ktorý chcel byť príkladom pre dcéru, aby vedela že, nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. 

Odozva od rodičov a trénerov po súťaži bola výborná. Tešíme sa na ďalšie kolo tejto "novej" súťaže, ktorá sa nám podarila rozbehnúť.

Podelila sa so svojimi dojmami predsedníčka komisie športového aerobiku, Karin Danielová. 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu