Vzdelávací seminár pre trénerov športovej gymnastiky žien

Tento víkend od piatku do nedele (3. - 5.9.2021) sa koná v nemeckom Frankfurte vzdelávací seminár pre trénerov a rozhodcov športovej gymnastiky žien. Seminár je organizovaný European Gymnastics, vedený Donatellou Sacchi, predsedníčkou technickej komisie žien FIG a  Enricom Casellom, technickým riaditeľom sekcie žien talianskej gymnastickej federácie. Enrico je zároveň osobným trénerom úspešnej Vanesy Ferrari (4 násobná účastníčka OH, medailistka z OH 2020 na prostných, niekoľkonásobná medailistka z MS a ME).

Program je rozdelený na teoretické a praktické časti, spolu 19 hodín kvalitných prednášok s cieľom informovať o nových zmenách v pravidlách a ako najlepšie  viesť  prípravu junioriek 1 rok pred MEJ (metodika nácviku prvkov, fyzická príprava, stratégia...)   

Súčasťou kurzu sú aj členky sekcie žien SGF, Zuzana Purdeková a Katarína Krekáňová, ktoré účasť na seminári hodnotia veľmi pozitívne, "je vysoko odborne vedený a čo je najdôležitejšie, odbornosť je spojená s niekoľkoročnou trénerskou  a rozhodcovskou praxou prednášateľov," informuje Katarína Krekáňová.
 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu