REPREZENTAČNÉ SÚSTREDENIE ÚSEKU ŠPORTOVEJ GYMNASTIKY MUŽOV V PRAHE

V dňoch 1.- 5.11. 2022 sa výber seniorov, juniorov a žiakov zúčastnil sústredenia v Prahe. Obľúbená tréningová hala našich reprezentantov v Györy zápasí momentálne s technickými a ekonomickými problémami, tak im útočisko na poslednú chvíľu poskytla hala Odysea v Prahe. Družstvo chlapcov doplnili aj pretekárky Adela Balcová a Barbora Mokošová. 

Pod vedením trénerov Martina Zvala a Andriia Krasnozhonova, bolo hlavným cieľom sústredenia zdokonaľovanie základných a nácvik nových cvičebných tvarov, silová príprava, zdokonalenie zostáv a príprava na blížiace sa zahraničné preteky v Brne, Linz ako aj na Majstrovstvá Slovenska mužských zložiek, ktoré sa uskutočnia 3.12.2022 v Šamoríne. 

Spoločne s českou reprezentáciou absolvovala naša reprezentácia náročné a efektívne tréningy. Podľa slov vedúceho trénera, Martina Zvala, "chalani boli veľmi usilovní a vzorne pristupovali k svojim povinnostiam."

Najbližšie preteky čakajú chlapcov už tento víkend v Brne, kde sa predstavia na Grand Prix Věry Čáslavskej.

Ako sa im v tréningu darilo si môžete pozrieť v tomto videu.

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu