Seminár trénerov a rozhodcov, športová gymnastika muži

V penzióne na Sihoti a špecializovanej gymnastickej hale GK Pavlo Trenčín sa uskutočnil v dňoch 5 – 6. marca 2022 „Seminár trénerov a rozhodcov“ Sekcie mužov SGF. 

Dvojdňový seminár bol rozdelený na teoretickú časť, kde účastníci dostali aktuálne informácie o dianí v SGF, vyhodnotenie činnosti Sekcie ŠG M za rok 2021, ciele a plán na rok 2022.

V teoretickej časti Ľuboš Rupčík výbornou prednáškou informoval o dôležitých zmenách v pravidlách FIG na nový OH cyklus 2022 až 2024. Prebrali a riešili sme zmeny v Súťažnom programe ŠGM na rok 2022 a účastníci Európskeho kempu v Thesalonikach v lete 2021 M. Čizmar a A. Krasnozhonov predniesli získané informácie a nové trendy od TOP trénerov sveta.

Prebehla aktívna rozprava o systéme prípravy, tréningových jednotkách, o ich náplni a plánovaní. 
Seminár bol veľmi aktívny, od minulých rokov sa zvýšil počet účastníkov a veľmi omladol, čo dáva dobrý predpoklad na zvýšenie počtu aktívnych trénerov, rozhodcov a pretekárov v ŠG M. 

Veľké poďakovanie patrí všetkým účastníkom Seminára, prednášajúcim za výborné prezentácie a GK Pavlo Trenčín za výborné podmienky, ktoré pre nás pripravili. 


 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu