Pozemná a vzdušná akrobacia v CGŠ Malinovo

V Centre gymnastických športov v Malinove sa 5.12.2021 prvýkrát uskutoční motivačný pohybový workshop pozemnej a vzdušnej akrobacie a tvorby choreografií. Workshopom Vás budú sprevádzať profesionálni tréneri svetových show Franca Dragoneho a Cirque du Soleil. Harmonogram podujatia bude rozdelený do troch častí. Workshop zakončíme spoločným predstavením, do ktorého zakomponujeme nadobudnuté vedomosti z pozemnej a vzdušnej akrobacie. Jednotlivé prvky predstavenia budú pospájané rôznymi choreografiami. 

Cena workshopu do 20.11.2021 je 70€, neskôr 80€. V prípade zrušenia workshopu z dôvodu zhoršujúcej sa pandemickej situácie na Slovensku, bude záujemcom vrátená celá suma.
Prihlasovať sa môžete zaslaním e-mailu na: ruscinova@sgf.sk, spätne Vám budú zaslané bližšie informácie. 

 

Prednášajúci

Martin Sák
Bývalý reprezentant SR v športovej gymnastike, akrobat a profesionálny tréner svetových show Franca Dragoneho a Cirque du Soleil. Vďaka cirkusu nazbieral skúsenosti po celom svete – od Číny, cez Dubaj až po USA. Na workshope bude mať na starosti rozcvičenie, pozemnú akrobaciu a tvorbu záverečného vystúpenia. 

Ján Petrovič
Bývalý reprezentant SR v športovej gymnastike, ktorý sa stal prvým Slovákom vo svetoznámom Cirque du Soleil. Na workshope bude spolupracovať s Martinom Sákom. Spoločne budú mať na starosti časť workshopu, ktorá bude zameraná na špeciálne akrobatické posilňovacie cvičenia.

Monika Bočová 
Medzinárodne certifikovaná trénerka akrobacie, účastníčka celosvetových vystúpení, profesionálna akrobatka uznaná americkými trénermi NASM & AFFA a zakladateľka 1. športového klubu Vzdušnej akrobacie Slovensku. Na workshope bude mať na starosti vzdušnú akrobaciu.

Erika Brantnerová 
Tanečná pedagogička, choreografka a trénerka modernej gymnastiky s medailovými umiestneniami na majstrovstvách sveta a majstrovstvách Európy v show dance. Na workshope bude mať na starosti práve tvorbu choreografií.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu