NAŠI REPREZENTANTI ABSOLVOVALI SÚSTREDENIE V PRAHE

Mužská časť reprezentácie a s nimi tradične Barbora Mokošová a Adela Balcová absolvovali sústredenie v Prahe. 

"Chalani opäť urobili veľmi veľa práce, množstvo celých zostáv, nácviky a celé nové cvičebné tvary, veľa doskočených záverov a mali sme dosť času aj na silovú prípravu," hodnotí sústredenie tréner Martin Zvalo, "v Prahe sú opäť výborné podmienky aj atmosféra, skvelá konkurencia z Českej strany a pomoc trénerov."

Chlapci absolvovali aj kontrolné preteky, ktoré rozhodoval medzinárodný rozhodca Jirko Urbánek. Okrem Olivera Kasalu, ktorému pretrvávajú problémy s boľavým krkom ich absolvovali všetci zúčastnení. Podľa slov trénera, cvičili lepšie ako na posledných kontrolných pretekoch v Bratislave a svoje bodové hodnotenia si vylepšili.

Ešte pár dní zostáva do odchodu Sebastiana Samsona na Majstrovstvách sveta juniorov 2023, ktorý ladí formu a vylepšuje posledné prvky. 

Majstrovstvá sveta juniorov začínajú 29.3. v tureckej Antalyi. Slovensko bude reprezentovať Sebastian Samson z ŠK UMB Banská Bystrica, trénerom bude Andrii Krasnozhonov. 

VÝSLEDKY KONTROLNÝCH PRETEKOV

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu