MUŽI NA DOBRO WORLD CUP OSIJEK 2023 PRED BRÁNAMI FINÁLE

DOBRO World Cup Osijek patrí do série pretekov FIG World Challenge Cup. Spolu s Barborou Mokošovou štartovali aj Oliver Kasala, Matej Nemčovič, Volodymyr Otreshko a Peter Vidricko.

Najbližšie k finále mal Oliver Kasala na bradlách, kde obsadil 11. miesto a bol na mieste 3. rezervy s 13,550 bodu. Na postup do finále bolo potrebných 13,750 bodu. Na kruhoch obsadil 13. miesto a na hrazde 19. miesto.

Volodymyr Otreshko obsadil na koni 14. miesto za 13,200 bodu. Na bradlách skončil na 21. mieste. 

Peter Vidricko skončil na prostných na 27. mieste a na hrazde na 31. mieste. 

Matej Nemčovič si zapíše 14. miesto na kruhoch za 12,800 bodu, rovnako ako Oliver Kasala, ktorý však mal vyššiu E známku a v poradí skončil pred Matejom. Na prostných obsadil Matej 21. miesto a na koni s držadlami 32. miesto. 

"Chlapci predviedli slušné výkony. Okrem Mateja to pre ostatných bola premiéra na pretekoch svetového pohára. Na finále im chýbalo v niektorých náradiach pár desatín. Verím, že o nejaký čas sa budeme spoločne tešiť z mužských i ženských účastí vo finále," zhodnotil tréner Martin Zvalo. 

Výpravu dopĺňali rozhodcovia Zuzana Zvalová a Tibor Bohňa. 

Chlapcom gratulujeme k výkonom a tešíme sa na prvú mužskú účasť vo finále svetového pohára!

Výsledky Dobro World Cup Osijek 2023

 

 

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu