EYOF MARIBOR 2023 - VÝSLEDKY KVALIFIKÁCIE CHLAPCOV

Peter Kremnický a Sebastian Samson majú svoje súťaže na EYOF-e 2023 za sebou. 

Sebastian sa vo viacboji umiestnil na 65. mieste s počtom bodov 66,200. Najlepšie mu vyšla zostava na prostných, kde získal najvyššiu svoju známku 12,100 a 43. miesto.

Peter cvičil na troch náradiach. Na prostných obsadil 73. miesto (11,000 bodov), na koni s držadlami 56. miesto (11,200 bodu) a na bradlách po páde v závere zostavy obsadil 78. miesto. 

Prvenstvo si vo viacboji z Mariboru odnáša talian Tomasso Brugnami (79,750 bodu) pred britmi Jonasom Rushworthom (79,250 bodu) a Alexom Niscoveanu (79,100 bodu).

V tímovej súťaži chlapcov zvíťazila Veľká Británia pred Talianskom a Arménskom. 

Tréner Andryi Krasnozhonov zhodnotil výkony našich chlapcov:  "Sebastian Samson mal problém s ramenom aj s kolenom pred súťažou, ale napriek tomu zabojoval a absolvoval celý 6boj. Spravil chybu na poslednom náradí, na hrazde, ale zostavu dokončil. S jeho výkonom som spokojný. 

Peťo Kremnický cvičil na troch náradiach. Napriek tomu, že to pre neho boli prvé veľké medzinárodné preteky, prvá skúsenosť, očakával som od neho trochu viac. Spravil chybu na komi s držadlami a spadol aj v závere zostavy na bradlách.

Celkovo som spokojný, vieme na čom ďalej pracovať, budeme makať, aby chalani svoje výkony vylepšili."

Chlapcom blahoželáme k výkonom a ďakujeme za reprezentáciu!

Nezabudnite ďalej sledovať súťaže EYOF 2023 online a fandiť našim reprezentantom v ostatných športoch.

Výsledky nájdete na oficiálnej stránke podujatia


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu