Festival gymnastiky a tanca, 14.10.2017 Košice

Kluby gymnastiky pre všetkých sa opäť po roku stretli v Košiciach na druhom ročníku prehliadky pohybových skladieb. Program svojimi vystúpeniami oživili naši priatelia z Tiszaujváros v Maďarsku. 

Pestrá paleta vystúpení všetkých vekových kategórií od detí až po seniorov sa predstavila v sobotu na druhom ročníku Festivalu gymnastiky a tanca v telocvični na Ostrovského ulici. Celkovo sa predstavilo v 21 skladbách viac ako 200 vystupujúcich z 9 klubov Slovenska a Maďarska.

Organizátorom Festivalu bol Tanečný súbor Diamant Košice v spolupráci s Magistrátom mesta Košice. 

Pre každého účastníka bol pripravený pamätný diplom a každá skupina bola ocenená športovou trofejou.

Zúčastnené kluby: ZŠ s MŠ Ludanice, Jazerské mažoretky Košice, Slávia PU Prešov, KGŠ Liptovský Mikuláš, Tanečná skupina Senorky Závažná Poruba, Tanečný súbor Diamant Košice, RTVŠ Mix Spišská Nová Ves a Tiszagym Tiszaújváros Maďarsko.

Pri príležitosti 20. výročia založenia sekcie gymnastiky pre všetkých pri SGF bola ocenená predsedníčka sekcie Monika Šišková, ktorá vedie sekciu nepretržite 20 rokov a Alžbeta Ďurišinová za  najaktívnejší klub GpV v počte účastí na medzinárodných podujatiach v 20 ročnej histórii.

Ocenenia odovzdal prezident SGF Mgr. Ján Novák.


Fotogaléria



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu