World Challenge Cup Pariž

Počas víkendu sa seniorské reprezentantky v športovej gymnastike žien Barbora Mokošová a Dominika Korpová zúčastnili silne obsadeného Svetového pohára v Paríži. Svoju stabilnú formu potvrdila Barbora Mokošová, kde vo finále na bradlách obsadila výborné 6. miesto !!!

Barbore Mokošovej sa darilo v ďalšej sérii oficiálnych pretekov FIG pod názvom  "Challenge Cup". Na bradlách v kvalifikácii bezchybne predvedenou zostavou so známkou 13,200 postúpila do nedeľného finále na tomto náradí. Také isté umiestnenie obsadila aj vo finále. Na prostných po čisto a elegantne odcvičenej zostave obsadila 10. miesto (12,800)) a ostala tak tesne za bránami finále. Na kladine sa umiestnila na 23. mieste (11,750). Dominika Korpová sa predstavila okrem preskoku na všetkých troch náradiach. Najviac sa jej darilo na bradlách, kde obsadila 33. miesto.

Fotogaléria

ResultsBook_Worldcup_Challenge_Internationaux_de_France.pdf



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu