OĽGA KYSELOVIČOVÁ VYMENOVANÁ VYSOKOŠKOLSKOU PROFESORKOU

Oľga Kyselovičová, čestná členka SGF, predsedníčka klubu športového aerobiku VŠK FTVŠ UK Lafranconi Bratislava. Je dlhoročnou pedagogičkou na Fakulte telesnej výchovy a športu. Ihneď po návrate z úspešných pretekov v Portugalsku sa zúčastnila na ďalšej výnimočnej udalosti, prezidentka Zuzana Čaputová ju spolu s ďalšími 38 pedagógmi vymenovala profesorkou. Jej oborom je športová edukológia. 

Oľga Kyselovičová bola dlhé roky členkou výkonného výboru SGF ako aj členkou Komisie športového aerobiku vtedy Európskej gymnastickej únie (dnes Európska gymnastika). Dnes je čestnou členkou Európskej gymnastiky. Je medzinárodnou rozhodkyňou a svetovo uznávanou expertkou na športový aerobik. V roku 2022 bola laureátkou Bratislavskej ceny za šport v kategórii športový odborník.

Sme hrdí, že máme medzi sebou odborníkov, ako je pani Oľga Kyselovičová a k titulu profesorky jej srdečne blahoželáme!

Zároveň vás pozývame na Slovak Aerobic Open - Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v športovom aerobiku, korý pani Kyselovičová pred 25 rokmi zakladala. Je to najstaršia medzinárodná súťaž v športovom v Európe a tento rok 12.-14.4.2024 privíta v Bratislave takmer 500 účastníkov z 15 krajín sveta. Tešíme sa na vás!

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu