SPOLOČNÉ SÚSTREDENIE REPREZENTÁCIE V ŠPORTOVEJ GYMNASTIKE

Športové gymnastky a športoví gymnasti absolvovali spoločné sústredenie pred Majstrovstvami Európy 2024 v Rimini (ITA). 

V maďarskom Gyori sa stretol výber juniorov aj seniorov, mužov aj žien od 15.-20.3. Pod vedením hlavných trénerov Martina Zvala a Kataríny Krekáňovej ladili formu pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy, na ktorých sa predstavia juniorskí aj seniorskí pretekári a pretekárky.

Pretekári opäť urobili veľmi veľa práce, množstvo celých zostáv, nácviky a celé nové cvičebné tvary, veľa doskočených záverov vo výborných podmienkach. Mali sme dostatok času na silovú prípravu, na nácvik nových cvičebných tvarov. Veľkú pomoc sme opäť mali od fyzio Zdenka Ďuriša a Rasťa Petrilu. V Györi sme mali opäť výborné podmienky, výbornú atmosféra, skvelá konkurenciu z maďarskej strany a vzájomná pomoc všetkých trénerov, referoval tréner Zvalo. 

Želáme našim gymnastkám a gymnastom, aby sa im podarilo správne vyladiť formu a boli čo najlepšie pripravení na blížiace sa preteky. Sledujte našu web stránku, či sociálne siete, kde vám onedlho prinesieme infomácie o slovenskej výprave a jej programe na Majstrovstvách Európy 2024.



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu