Vzdelávací program Športová diplomacia 2021/22

Dovoľujeme si Vás informovať o výberu účastníkov na program “Športová diplomacia“ na akademický rok 2021/22, ktorý pripravil Český olympijský výbor spoločne so Slovenským olympijským a športovým výborom a ďalšími inštitúciami pre záujemcov z radov športových organizácií.

Účastníci sa budú vzdelávať v témach ako sú organizácia a financovanie športu, manažment a marketing, športová diplomacia a ďalšie oblasti potrebné pre činnosť v športových organizáciách.

Hlavným cieľom programu je posilniť zastúpenie slovenského a českého športu v medzinárodných športových organizáciách a pripraviť účastníkov tak, aby boli kvalitnými a efektívnymi zástupcami svojich organizácií v rámci domácich i medzinárodných štruktúr.

Od posledného ročníka tohto programu došlo k významnej zmene v rámci tohto programu, a to možnosť ukončenia programu s titulom Master of Public Administration (MPA). 

V prípade záujmu pošlite vyplnené prihlášky na e-mailovú adresu blasko@sgf.sk do 25. júla 2021

prihláška - kandidát 

prihláška - športová organizácia 

Športová diplomacia - informácia 2021/22



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu