Vydarený prešovský 1. Workshop s Adelou Dimovou

   Sekcia modernej gymnastiky okrem mnohých iných zaujímavých podujatí zaradila do svojho kalendára roku 2022 aj štyri gymnastické workshopy. Cieľom je spropagovať modernú gymnastiku vo všetkých regiónoch Slovenska, priniesť iný, možno netradičný pohľad a zapojiť nielen trénerky, ale aj záujemkyne z radov gymnastiek.  

   Prvý z nich pod názvom "Workshop s Adelou Dimovou" sa uskutočnil v Prešove s výbornou organizačnou zábezpekou domáceho CHARM o.z. Na Šariši privítali záujemcov z piatich klubov modernej gymnastiky, tridsaťjeden gymnastiek a dve desiatky trénerov. Potešilo, že veľký záujem o cvičenie s reprezentačnou trénerkou prejavili aj mladé trénerky. Medzi nimi aj také, ktoré ešte minulý rok reprezentovali Slovensko ako gymnastky v spoločných skladbách na ME, Alexandra Bašistová, Sára Müllerová a Sára Jessica Račková.
  Účastníci z klubov KMG Zvolen, KMG Laser-Delta Bardejov, GK Iskra Košice, GC Yris Prešov a domáci KMG Charm si obsahové zameranie podujatia i jeho organizáciu pochvaľovali.

   Workshop bol prvý zo série štyroch plánovaných. Všetky ďaľšie už pod názvom "Workshop a Adelou Dimovou a Ulyanou Volkovou", na ktorých sa lektorsky predstaví aj Ulyana Volkova, ponúknu ešte oveľa širší lektorský a tématický záber. 
   Druhý zo série workshopov bude 2.4.2022 tiež v Prešove. Tretí a štvrtý podnik sú plánované už na dva dni, pričom Liptovský Mikuláš privíta podujatie 29. a 30.10.2022 a štvrtý podnik pripraví prešovský GC Yris v termíne 19. a 20.11.2022. Všetky informácie o pripravovaných workshopoch nájdete v termínovej listine podujatí modernej gymnastiky na stránke SGF. 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu