Svetová trénerka a choreografka v CGŠ v Malinove

I DIDN´T EXPECT HOW MUCH I WOULD LOVE YOUR TEAM!!


„Nečakala som, že si až takto obľúbim váš tím!“ Tak týmito slovami sa po týždňovom sústredení lúčila so seniorskou reprezentačnou spoločnou skladbou fenomenálna bulharská trénerka a choreografka KAMELIA DUNAVSKA. V Centre gymnastických športov v Malinove pripravila Kamelia na blížiace sa majstrovstvá Európy a sveta v modernej gymnastike dramatickú a skutočne impozantnú choreografiu s piatimi obručami. Naopak zostava s 3 stuhami a 2 loptami zaujme temperamentným kubánskym rytmom. 


„Pracujem s najlepšími tímami z celého sveta a som naozaj veľmi milo prekvapená z práce a prístupu vašich dievčat. Spolupracovalo sa s nimi výborne a na úrovni. Choreografie sú náročné a plné nových elementov a techniky náčinia. Po týždni strávenom s trénerkami sa ale neobávam, že by túto výzvu nezvládli. Vládne tu veľmi príjemná pracovitá atmosféra a to je základ. Treba byť trpezlivý, nepretržite postupovať krok za krokom a úspech sa dostaví. Veľmi vám fandím a teším sa na skoré stretnutie!" hovorí Kamelia, ktorá má na svojom konte okrem iného aj zlaté medaily z Majstrovstiev Európy 2020 počas práce hlavnej trénerky tureckej reprezentačnej spoločnej skladby. 
 

ĎAKUJEME KAMELIA. Ideme trénovať :)


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu