Sústredenie žiačok RGCTM

V dňoch 20. - 24.9. sa konalo v Detve po vyše jeden a pol ročnej pauze spôsobenej pandémiou koronavírusu sústredenie žiačok Regionálnych centier talentovanej mládeže SR, ročníky narodenia 2009 - 2012. Spolu sa ho zúčastnilo 15 pretekárok z klubov, ktoré majú pridelené RGCTM, ale aj perspektívne pretekárky z ostatných slovenských klubov (GK ŠK UMB Banská Bystrica, XBS gymnastics Šamorín, GK Elán Prievidza, KŠG Handlová, GY-TA Poprad a KŠG Detva). Cieľom tréningového kempu bolo zistiť aktuálnu výkonnosť pozvaných gymnastiek a technické zvládnutie jednotlivých cvičebných tvarov. Zároveň trénerom bolo ponúknuté, ako plánovať tréningové jednotky pre pretekárky tejto vekovej kategórie.

Veríme, že tréneri aj pretekárky si zo sústredenia odniesli čo najviac poznatkov a skúseností, ktoré i naďalej budú aplikovať v praxi.


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu