SÚSTREDENIE REPREZENTAČNÉHO ÚSEKU SENIORIEK A JUNIORIEK V ŠPORTOVOM AEROBIKU

Prvé sústredenie pod vedením novej reprezentačnej trénerky Anity Lamošovej a asistentky Petry Tomkovej sa konalo 17.- 20.7. v priestoroch FTVŠ UK v Bratislave. Sústredenia sa zúčastnilo 9 pretekárok (3 seniorky a 6 junioriek) z klubov VŠK FTVŠ UK Lafranconi Bratislava, Inter Aerobic Bratislava a KŠA Nitra.

,,Sústredenie malo prevažne kondičný charakter, nakoľko po krátkej pauze v prechodnom období bolo cieľom sa postupne opäť adaptovať na zaťaženie. Okrem nácviku a zdokonaľovania techniky cvičebných tvarov sme do tréningového plánu zaradili tiež beh, silový tréning, či baletnú prípravu pod vedením Uliany Volkovej. V rámci regenerácie dievčatá absolvovali 10 km pešiu turistiku, ktorú sme zavřšili plávaním v exteriérovom bazéne´´, hodnotí reprezentačná trénerka Anita Lamošová. 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu