Štvrtok v Rethymno na GAGF 2020 patrí workshopom a vystúpeniu.

V stredu od rána sa naša výprava venovala workshopom, postupne prešli od prvého dynamického  cvičenia Aerodance do druhého kľudnejšieho cvičenia Hatha Yogy. Poobede celá výprava absolvovala adrenalínový výlet loďou po mori, žiaľ napriek veľkým vlnám sa nepodarilo absolvovať výlet v plnom rozsahu.

Vo večerných hodinách sme sa zúčastnili pódiových vystúpení štátov ako USA, Litva, Estónsko a Nemecko, po ktorých nasledovala prezentácia Golden Age Festivalu 2022, ktorý sa bude konať na Madeire v mieste Funchal.

Dnešný  slnečný deň 07.10.2021 naša výprava opäť začala workshopmi najprv Dynamic Walking po ktorom nasledovalo cvičenie v prístave Piloxing gold.

Vystúpenie na pódiu sa bude konať o 17:49 hod.

Live Stream podujatia

Emília Fialová

,, Celý Golden Age Festival 2020 je úžasne zorganizovaný, možno je to aj tým že tu sú tisíce ľudí. Worshopy  sú výborne zorganizované a na kvalitnej úrovni. Jednotlivé cvičenie prebiehajú na rôznych stanovištiach v blízkosti mora a väčšinou sú pre jednotlivé delegácie, tak nedochádza k miešaniu delegácii medzi sebou. Mestečko je veľmi pekné a počasie nám zatiaľ praje. Buďte s nami a povzbuďte nás aj cez Live stream. Pozdravujeme domov.´´

 

Správa vedúvej výpravy


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu