Športoví gymnasti na sústredení v Bratislave

Športoví gymnasti sa stretli v termíne 26. – 29.8.2021 v Bratislave na svojom štvrtom tohtoročnom spoločnom sústredení výberu reprezentácie SR. 

Tréningové podmienky v klube Slávia Gymnastické centrum v Petržalke boli veľmi dobré. Pozvaní gymnasti zo štyroch klubov (GK ŠK UMB Banská Bystrica, GK Pavlo Trenčín, GC Prievidza, Slávia GC Bratislava) počas 4 tréningových dní naplno dvojfázovo trénovali pod vedením trénera Martina Zvala a osobných trénerov pozvaných pretekárov. 

„Tréningy boli veľmi náročné, zamerali sme sa na techniku základných i zložitejších cvičebných tvarov, juniori pripravujúci sa na septembrové preteky robili celé zostavy. Kondičná príprava, trampolína a uvoľňovanie bolo zaradené v každej tréningovej jednotke. Chalani boli veľmi usilovní, ctižiadostiví a bolo vidno, že majú veľkú chuť sa zlepšovať a posunúť vpred“, hodnotí vedúci tréner sústredenia Martin Zvalo.

Po niekoľkých sústredeniach v roku 2021 si chlapci už privykli  na tréningový systém,  ktorý je nastavený dobre, je vidieť progres v ich výkonnosti. 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu