Športoví gymnasti a gymnastky na sústredení v Gyori

Včerajším dňom v maďarskom Gyori ukončili výbery reprezentácie SR v športovej gymnastike mužov a žien ich prvé tohtoročné zahraničné sústredenie. Naši reprezentanti vďaka výborným podmienkam, ktoré športový komplex v Gyori ponúka, pod vedením trénerov Martina Zvala a Andriia Krasnozhonova dvojfázovo trénovali od 19. do 23. januára. 

Zúčastnení reprezentanti k svojim tréningovým povinnostiam pristupovali veľmi zodpovedne, cieľom sústredenia bol nácvik nových cvičebných tvarov a častí zostáv, ktoré je potrebné zladiť s novými pravidlami, platnými od 1.1.2022 a pripraviť sa tak na novú súťažnú sezónu.

Líderkou sústredenia bola Barbora Mokošová, ktorá zodpovedným prístupom k tréningom a dosahovanými výsledkami je pre mladších pretekárov ich veľkým vzorom. Príprava Barbory Mokošovej je v plnom prúde, nakoľko presne o mesiac ju čaká jej prvá tohtoročná súťaž na Svetovom pohári v nemeckom Cottbuse.


 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu