Seminár - "Základy skokov na trampolíne"

Skoky na trampolíne sú jedným z gymnastických športov, ktoré zastrešuje Medzinárodná gymnastická federácia aj SGF. Po úspešnom období, kedy sa naša reprezentantka Katarína Prokešová umiestnila na 10. mieste na OH 2004 v Aténach a v rokoch 1994 – 2003 sa spoločne s Andreou Martonovou zúčastňovali vrcholných svetových podujatí s vynikajúcimi výsledkami, nastal útlm v tomto odvetví. O opätovné vzkriesenie skokov na trampolíne sa postaral svojimi aktivitami v súčasnosti košický klub Trampolíny Košice pod vedením trénera Miroslava Parnaia.

SGF vyvíja maximálne úsilie na rozvoji skokov na trampolíne na Slovensku. Jedným z krokov je aj seminár s kvalifikovaným trénerom a bývalým vynikajúcim skokanom Miroslavom Patrmanom z Českej republiky. Obsah seminára je zameraný na úplné základy – od základných skokov po saltové rotácie.

Pozvánka na seminár 13.11.2021, Košice

Prihláška

Trampolíny Košice - promo video



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu