REPREZENTAČNÝ TÍM ŠPORTOVÝCH GYMNASTOV TRÉNOVAL V PRAHE

Reprezentačný výber seniorov a juniorov doplnený o dve dievčatá trénoval uplynulý týžden v Prahe. Juniori sa pripravovali na EYOF a priorita seniorských pretekárok a pretekárov sú Majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia už začiatkom apríla v Antalyi (TUR). 

Tréningového zrazu sa zúčastnili pretekári ŠK UMB Banská Bystrica: Peter Kremnický a Sebastián Samson a pretekári a pretekárky GC Slávia Bratislava Matej Nemčovič, Teo Rzounek, Oliver Kasala, Peter Vidricko, Sebastian Stračina, Volodymir Otreshko, Barbora Mokošová a Adela Balcová pod vedením trénerov Martina Zvala a Andryia Krashnozhonova. 

"Pretekári urobili veľmi veľa práce. Priblížili sme sa k nácviku celých zostáv. Podmienky v hale Odysea boli výborné, pochvaľujeme si aj pomoc trénerov z českej strany. Ďakujeme aj za skvelú atmosféru." Zhodnotil sústredenie tréner Zvalo. 

Medzinárodné preteky sú za dverami, gymnastom želáme veľa energie do práce a budeme sa tešiť na ich súťažné vystúpenia.

 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu