Prvé kolo Pohára federácii v CGŠ, Malinovo

Centrum gymnastických športov v Malinove bolo počas víkendu, dejiskom diania 1. kola Pohára federácii v športovom aerobiku pre všetky vekové kategórie. Sobota 19.06.2021 patrila starším žiačkam, juniorkám a seniorkám. V nedeľu 20.06.2021 súťažili mladšie žiačky a nádeje.

Súťaže sa zúčastnilo 6 slovenských a 11 českých klubov. Rozhodcovia v sobotu odrozhodovali 143 zostáv a v nedeľu 113 zostáv. Rozhodcovský panel tvorilo 14 rozhodkýň z toho bolo 6 medzinárodných  FIG rozhodkýň: Oľga Kyselovičová, Petra Tomková, Katarína Šanková, Barbora Svatošová, Helena Niklová a Hana Melounová.

V seniorskej kategórii IW vyhrala naša najlepšia reprezentantka Anita Lamošová 20,750 b. z VŠK FTVŠ UK Bratislava Lafranconi, 2. miesto patrilo  Tereze Kudláčkovej 20,350 b. z Corridoor Praha a na 3. mieste skončila Sabina Drapáková 20,00 b. z Corridoor Praha.

Výsledky Sobota:

SEN IW

SEN TR

SEN DANCE

AG2 IW

AG2 TR

AG2 GR

AG2 DANCE

AG1 IW

AG1 IM

AG1 MP

AG1 TR

AG1 GR

AGI DANCE

 

Výsledky Nedeľa:

ND IW

ND TR

ND GR

ND DANCE

NG IW

NG TR

NG GR

 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu