Projekt Moduly s vlastnou podstránkou

Slovenská gymnastická federácia spustila počas uplynulého víkendu projekt Moduly. Ide o pilotný projekt MŠVVaŠ, ktorý je zameraný na skvalitnenie hodín telesnej a športovej výchovy na I. stupni ZŠ a inšpirovanie žiakov k aktívnemu tráveniu voľného času. 

Záujem o zapojenie sa do projektu je veľký, čo nás veľmi teší a zároveň motivuje k ďalšej práci. Doteraz prejavilo záujem o zapojenie sa do projektu viac ako 30 trénerov z viac ako 50 základných škôl po celom Slovensku. 

Všetky informácie o atraktívnom projekte nájdete na novovytvorenej stránke moduly.sgf.sk., ktorá je pravidelne aktualizovaná. Dostanete sa na ňu kliknutím na „PROJEKTY SGF“ v spodnej časti nášho webu. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte využiť kontaktný formulár.

Sme radi, že aj počas náročného obdobia, ktoré prežívame, sa nám darí ukázať, že gymnastika je ako šport pre všetky športy tým správnym základom.
 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu