Pravidlá k vycestovaniu do zahraničia

Výkonný výbor SGF prerokoval a schválil na svojom zasadnutí dňa 10.11.2021 podmienky účasti členov SGF na podujatiach v zahraničí, ktoré budú platiť od 1.1.2022.

U40/2021 – zápis z Výkonného výboru 10.11.2021

Realizačný tím (tréneri, rozhodcovia, vedúci výpravy, masér, fyzioterapeut...)
Od 1.1.2022 bude Slovenská gymnastická federácia vysielať do zahraničia len plne zaočkované osoby alebo osoby, ktoré vedia preukázať, že prekonali ochorenie Covid-19 v súlade s platnou legislatívou. V prípade zdravotných problémov a nemožnosti očkovania je potrebné preukázať sa potvrdením od lekára. 
Ak je osoba na základe vlastného rozhodnutia nezaočkovaná, všetky potrebné testy (Ag, PCR) si hradí sama. Ak organizátor podujatia vyžaduje testy pre plne zaočkované osoby ako aj pre osoby, ktoré prekonali ochorenie Covid-19, hradí testy SGF.

Športovci
Pri športovcoch sa riadime režimom OTP, pokiaľ sa vyhláška Úradu verejného zdravotníctva nezmení inak. Odporúčame taktiež očkovanie všetkých športovcov reprezentačných úsekov.


 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu