POZVÁNKA NA STRETNUTIE KLUBOV - GYMNASTICKÉ VÝZVY 2023

Vážení predsedovia klubov, štatutárni zástupcovia, členovia SGF,

dovoľujem si vás pozvať na stretnutie zástupcov klubov SGF, ktoré sa uskutoční 20. - 21.1.2023 v priestoroch Filozofickej fakulty UMB v Banskej Bystrici na Tajovského ulici 40. 

V piatok popoludní začneme poslednou prednáškou z cyklu Ekonomika v športe. Počas sobotného dopoludnia budeme mať možnosť diskusie na témy, ktoré sa týkajú každodenného chodu našej federácie, preberieme vaše návrhy a podnety a budeme mať možnosť zdieľať informácie o fungovaní vašich klubov, či vymeniť si skúsenosti. Program zakončíme v sobotu popoludní marketingovým školením pre športové kluby.

Našich prednášok sa môžu zúčastniť všetci členovia SGF, primárne je program zostavený pre predsedov/štatutárnych zástupcov gymnastických klubov. Vaše preferencie na účasť na jednotlivých častiach, prosím, uveďte v prihlasovacom formulári nižšie.

Spolu s tímom SGF sa budem tešiť na vašu účasť!

PaedDr. Monika Šišková

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR

PROGRAM



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu