POSLEDNÉ TRÉNINGY PRED EYOF 2022

Od 5. júla prebiehala v Gymnastickej telocvični manželov Žifčákovcov príprava nášho ženského tímu pred EYOF 2022 a Majstrovstvami Európy 2022. 

Sústredenia sa zúčasťnilo deväť pretekárok z troch klubov. Juniorky Luciu Dobrockú, Emu Bažíkovú a Adelu Rosputinskú a seniorky Sáru Surmanovú, Radku Kalamárovú a Elenu Ušákovú, doplnili žiačky Lucia Piliarová Lilly Murínová a Nela Ostrihoňová, ktoré budú mať možnosť vyskúšať si súťažnú atmosféru na test evente pred samotnými súťažami EYOF.

Zo sústredenia píše reprezentačná trénerka Katarína Krekáňová:

"Posledný týždeň sa nesie v duchu programu, ktorý nás čaká od soboty priamo v dejisku Olympijskej dediny v Banskej Bystrici. Už tento štvrtok (21.7.) si všetky dievčatá nominované na ME a MEJ budú môcť na test evente vyskúšať atmosféru pretekárskej haly s náradím na pódiách, ktorý bude zároveň posledným oficiálnym podujatím pred ME v Mníchove. Aj žiačky z Detvy po dobrých jarných výkonoch dostali pozvánku a nebudú na tejto generálke chýbať. Verím, že naše gymnastky zúročia náročné dni prípravy a svojimi výkonmi urobia radosť všetkým, ktorým sa športová gymnastika páči. Sústredenie prebieha na vysokej úrovni vďaka výborným podmienkam, ktoré vytvoril KŠG DETVA a taktiež vďaka SGF, reprezentačnému tréneri Koľovi Hriadovkynovi, Stanislavovi Kútikovi, fyzioterapeutovi Zdenkovi Ďurišovi a choreografke Ksenii Kukse."

Sáre Surmanovej blahoželáme ku krásnym 17. narodeninám a všetkým dievčatám prajeme veľa úspechov nielen na test evente 21.7. v Banskej Bystrici!


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu