Pokračovanie ME v športovom aerobiku v Pesare

Prvý kvalifikačný deň pretekov (piatok) na Majstrovstvách Európy v športovom aerobiku sa naše pretekárky umiestnili nasledovne:

JUN TR 18. miesto so známkou 17,350 b.
SEN IW Alena Učňová 26. miesto so známkou 18,750 b.
SEN IW Anita Lamošová 18. miesto so známkou 19,550 b.

Juniorskému triu ani seniorkám v súťaži jednotlivkýň sa nepodarilo postúpiť do finále. Pre našu najúspešnejšiu a najskúsenejšiu pretekárku Anitu Lamošovou to bolo posledné vystúpenie na medzinárodnom šampionáte v kariére.

„Napriek tomu, že sa mi kvôli jednému neuznanému cvičebnému tvaru nepodarilo podať môj maximálny výkon, som spokojná, že sa mi podarilo zájsť na mojej poslednej medzinárodnej súťaži peknú zostavu. Na ploche som sa cítila veľmi dobre, bola som sústredená a veľmi som si to užívala. Žiaľ, nepodarilo sa mi pokoriť moje osobné maximum, ale myslím, že som sa rozlúčila so súťažou kariérou adekvátnym výkonom.“

Aj druhý kvalifikačný deň (sobota) sa v Pesare predstavia naše pretekárky. Medzi európsku špičku sa budú snažiť prebojovať dve juniorské jednotlivkyne a seniorské trio.

Program sobota - kvalifikácie

JUN IW – Simona Sivá – 13.06
SEN TR – Alena Učňová, Martina Brestovská, Lucia Kanožayová – 13.20
JUN IW – Tajana Solárová – 14.23

Držíme palce !

Livestream zo šampionátu
Štartová listina – sobota (od strany 7)
Foto: Rainer Fleck, Simone Ferrarroph


 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu