Online Festival pohybových skladieb už v sobotu

Už v túto sobotu o 10:00 majú priaznivci gymnastiky pre všetkých možnosť sledovať prehliadku pohybových skladieb, ktorá bude po prvý raz výlučne v online priestore.Naším predpokladom bolo, že situácia sa na jar zlepší a budeme môcť trénovať vonku, prípadne v malých skupinách. Cieľom bolo zaktivizovať našich cvičencov, ktorí od polovice decembra nemohli trénovať a dať im motiváciu na rýchly návrat do tréningového režimu.

Záujem klubov nás milo prekvapil, prihlásilo sa 43 skladieb z 21 klubov. Jeden klub nakoniec video nezaslal, takže konečný počet skladieb, ktoré si diváci budú môcť vychutnať je 42.

Kluby mali na nácvik mesiac. Všetci, ktorí s mladými cvičencami pracujete viete, ako je to málo!

 
Novinkou je aj Live streaming prostredníctvom rozhrania umiestneného na web stránke SGF. Intenzívne prípravy prebiehali niekoľko mesiacov, diváci sa najskôr zaregistrujú a nerušene budú môcť sledovať Festival, ktorého súčasťou bude aj hlasovanie divákov a žrebovanie hlasujúcich divákov o pekné ceny SGF. Diváci takto budú mať po prvý raz možnosť vyjadriť svoj názor a zvoliť si svojho víťaza v každej vekovej kategórii. 

Odborné hodnotenie rozhodcami bude prebiehať online počas streamovania. Skupinu rozhodcov povedie Emília Fialová. 

Zaregistrujte sa a podporte naše skupiny na 1. online Festivale pohybových skladieb v sobotu o 10:00.  

https://stream.sgf.sk/sign/in
   



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu