Oblastné kolá v kategórii C a postup na Slovenský pohár Jipast C

Prvé oblastné kolá v súťaži kategórie C sa konali v sobotu 9.4. v troch mestách: Bratislava, Žilina a Liptovský Mikuláš.  Všetky 3 súťaže boli veľmi dobre zorganizované s hladkým priebehom.

Už tradične je kategória C tou početne najviac zastúpenou a nič na tom nezmenila ani nedobrovoľná prestávka spôsobená pandémiou. Na oblastných kolách súťažilo 316 detí, z toho najviac v Žiline (oblasť stred), kde sa stretlo až 116 detí z 9 klubov. V Bratislave (oblasť Západ) pretekalo 102 detí, rovnako z 9 klubov a v Liptovskom Mikuláši (oblasť S a Východ) súťažilo 98 detí zo 7 klubov. Takéto vysoké čísla dokazujú, že aj napriek pandémii deti nestratili záujem o cvičenie a stále majú záujem zlepšovať sa a súťažiť.

Z oblastných kôl postúpia vybrané pretekárky podľa vopred určeného kľúča na Slovenský pohár Jipast C, ktorý sa bude konať už budúcu sobotu, 28.5.2022 v Prievidzi.

Postup pretekárok na Slovenksý pohár JIPAST C v Prievidzi nájdete nižšie.

Zároveň je publikovaná modifikovaná kategorizácia (zmeny vyznačené žltou).

Kategor. a obsah súťaží 2022-ženy modifikácia máj 2022

Vyhodnotenie po 1. oblasti 2022 postup_ 36_32_ zúčastnených

Postup na 1. SP Prievidza 2022 Seniorky

Postup na 1. SP Prievidza 2022 Juniorky

Postup na 1. SP Prievidza 2022 Staršie žiačky

Postup na 1. SP Prievidza 2022 Mladšie žiačky

Postup na 1. SP Prievidza 2022 Najmladšie žiačky

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu