OBLASTNÉ KOLÁ SLOVENSKÉHO POHÁRA JIPAST "C" KATEGÓRIE

Počas víkendu sa uskutočnili v Bratislave, Žiline a Liptovskom Mikuláši oblastné kolá kategórie "C" sekcie Gymnastiky pre všetkých. 

V bratislavskej hale na Trnavskej ceste sa konalo oblastné kolo "Západ", ktorého sa zúčastnilo takmer 140 gymnastiek vo všetkých kategóriách, od najmladších Slniečok po kategóriu žien. Súťažili pretekárky z 10tich klubov.

Výsledky oblasti "Západ"

V špecializovanej gymnastickej telocvični na ZŠ Karpatská v Žiline sa stretlo až 162 pretekárok z 11tich klubov. Usporiadateľom oblastného kola "Stred" bol klub Gymnastika a fitness Žilina GaF. 

Výsledky oblasti "Stred"

V telocvični ZŠ s MŠ na Okoličianskej ulici sa uskutočnila súťaž klubov z oblastí "Sever" a "Východ". Predstavilo sa takmer 130 pretekárok zo 7mich klubov. Usporiadateľom bol Klub športovej gymnastiky Liptovský Mikuláš.

Výsledky "Sever" a "Východ"

28 klubov pripravilo na sobotnú súťaž cez 430 gymnastiek vo všetkých vekových kategóriách. Od najmlaších Slniečok, 5 ročných pretekárok, po kategóriu žien, kde vekový limit nie je obmedzený. Dievčatá súťažia o postup na krajské kolá a z nich tie najlepšie postúpia na Majstrovstvá Slovenska, ktoré sa budú konať na jeseň. 

Blahoželáme všetkým pretekárkam a ďakujeme usporiadateľským klubom za organizáciu súťaží!

 

 

 

 

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu