Oblastná kvalifikácia C programu klope na dvere

Prvá z dvoch oblastných kvalifikácii sa uskutoční už túto nedeľu 3.10.2021 v priestoroch Centra gymnastických športov v Malinove. Organizátor podujatia, Telovýchovná jednota Rapid Bratislava, hostí 60 gymnastiek v nepostupových kategóriách slniečka a prípravky a v postupových kategóriách mladšie žiačky, staršie žiačky, juniorky a seniorky. Všetky gymnastky pretekajú v dvojboji s náčiním podľa prislúchajúcej kategórie. 

Fandiť môžete aj online a to prostredníctvom livestreamu. Viac informácii o podujatí aj na registračnej platforme TU.

 

V akom režime fungujeme?

1. Z dôvodu aktuálne platných pandemických opatrení je každá vysielajúca zložka povinná pri akreditácii predložiť Zoznam všetkých účastníkov/členov delegácie - súťažiace, tréneri, rozhodcovia. Do športovej haly nebude umožnený vstup osobe, ktorá sa nenachádza na mennom zozname. 

2. Podujatie funguje v prísnejšom režime OTP s vylúčením verejnosti podľa farby okresov vyhlásených na týždeň 4.-10.10.2021, nakoľko údaje z Covid automatu platného pre obdobie 27.9.-03.10. budú v čase súťaže už takmer 2 týždne staré:

Zelený a oranžový okres: režim OTP, deti do 12 rokov sa považujú za plne očkované osoby
Červený a bordový okres: všetky dospelé osoby a deti nad 12 rokov sa musia preukázať negatívnym PCR testom (do 72 hodín v čase odberu), deti do 12 rokov sa musia preukázať negatívnym antigénovým testom (do 24 hodin v čase odberu)
Čierny okres: účasť podmienená konzultáciou so SGF

3. Povinnosťou každého účastníka je zároveň na akreditácii predložiť jeden z dokladov režimu OTP podľa nariadení usporiadateľa. 

4. Počas podujatia je povinné prekrytie horných dýchacích ciest respirátorom FFP2 (nie rúškom) pre všetky dospelé osoby.

5. Všetky osobné informácie budú za účelom Covid opatrení uchovávané po dobu 14-tich dní po ukončení. Údaje budú po 14 dňoch skartované. TJ Rapid Bratislava prehlasuje, že osobné údaje účastníkov súťaže budú chránené pred zneužitím.

 

PLAGÁT TU
 



  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu