O pohárik Bratislavy, 5. ročník Memoriálu Márie Kuklišovej

   Uplynulý víkend, 9.-10. apríla 2022, CGŠ Malinovo opäť ožilo. Nielen športovcami, ale aj divákmi. TJ Sokol Bratislava Vinohrady tu usporiadal už piaty ročník medzinárodnej súťaže moderných gymnastiek, Memoriálu Márie Kuklišovej, pod názvom O pohárik Bratislavy.

   Počas dvojdňovej pohárovej súťaže sa predstavilo vyše dvesto moderných gymnastiek z jedenástich klubov Slovenska, jedného  z Čiech a vďaka usporiadateľom si zasúťažila za svoj domáci, ukrajinský klub SC Golden Autumn Neteshin Rovno, aj Ukrajinka Anna, ktorá našla útočisko len pred niekoľkými dňami v domácom TJ Sokol Bratislava.

    Celý víkend sa niesol v príjemnej, priateľskej atmosfére, pod moderátorskou taktovkou jedinečnej Zorky Luhovej, ktorá so svojim múdrym slovom a odbornými a historickými znalosťami nemohla chýbať.
    Na svoje si prišli nielen pretekárky. Veľa novovyškolených rozhodkýň si malo možnosť odrozhodovať svoje prvé preteky. V rozhodcovskom zbore boli aj nové medzinárodné rozhodkyne a to nielen slovenské, ale aj česká Lenka Hyblerová Oulehlová, účastníčka troch olympijských hier, z toho dvoch za Československo.

    Veľa gymnastiek sa opäť po dlhom čase predviedlo na súťažnom koberci, nakoľko súťaž bola otvorená pre všetky výkonnostné kategórie jednotlivkýň A,B,C.

    Tribúny boli opäť plné divákov a gymnastky si užívali dlho nepočutý potlesk za svoje výkony.

    Dva dni pohody, výbornej organizácie, plné energie, dobrej nálady a radosti z predvedených výkonov malých i veľkých gymnastiek ! Prajme si, aby takých krásne vydarených podujatí bolo na Slovensku viac a viac.

Výsledky nájdete na : http://ksis.eu/resultx.php?id_prop=3472


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu