NEMČOVIČ AJ OBAJA JUNIORI ABSOLVOVALI PÓDIOVÉ TRÉNINGY

Matej Nemčovič a obaja juniori Oliver Kasala aj Peter Vidricko sa už s olympijskou halou v Mníchove zoznámili bližšie. Na oficiálnych pódiových tréningoch si vyskúšali náradie a sú pripravení na svoju kvalifikáciu. 

Matej Nemčovič, ktorý sa predstaví v kategórii seniorov bol so svojím utorkovým pódiovým tréningom spokojný, rovnako aj jeho tréner Martin Zvalo: “Maťo cvičil na pódiovom tréningu celkom dobre, mali sme super veľa času tak si skúsil zostavy, časti aj závery. Bol to ťažký tréning, zajtra ešte doladíme detaily a vo štvrtok hurá na to!”

Kvalifikácia seniorov štartuje vo štvrtok o 10:00, sledujte online: https://www.eurovisionsports.tv

Výsledky môžete sledovať na stránke: munich2022

 

Juniori Oliver Kasala a Peter Vidricko absolvovali svoj oficiálny tréning v stredu v podvečerných hodinách. Tréning opäť zhodnotil tréner Martin Zvalo: “Chalani dnes na pódiovom tréningu cvičili dobre. Oliver urobil všetky náradia fajn, jediná chyba bola záver na bradlách. Peťo sa trošku trápil s koňom. S ostatnym som spokojny. Čas sme využili na zostavy plus nejaké časti a závery. Celkovo hodnotím pódiovy tréning ako veľmi dobrý.”

Júnior nastúpia na kvalifikáciu v piatok od 17:30, sledovať ich môžete tu: https://gymtv.online/live

Všetkým držíme palce a želáme veľa štastia!

foto: Filippo Tomasi

 


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu