MS v športovom aerobiku v Baku, po pódiovom tréningu 25.5.2021

Po včerajšom príchode a adaptácii na podmienky a miesto konania MS dnes dievčatá naplno trénovali. A to v zrýchlenom režime, keď ich prvý tréning bol zároveň pódiovým tréningom. V jedinečnej športovej gymnastickej hale absolvovali dievčatá 2,5 hodinový tréning pod dohľadom trénerky Petry Tomkovej a pódiový tréning taktiež za účasti reprezentačnej trénerky Oľgy Kyselovičovej, ktorá je na MS v pozícii rozhodkyne. 


Pretekárky vydali na pódiovom tréningu veľa síl. Je potešiteľné, že všetky podľa názoru tréneriek podali veľmi dobré výkony, čo je prísľubom pred štvrtkovými súťažami.
Vedúci delegácie a trénerka Tomková absolvovali online  orientačný míting, čo je v tomto čase už bežným spôsobom komunikácie. Veľmi skúsený organizátor zvláda MS bez problémov, prísne sa vyžaduje maximálne dodržiavanie proti pandemických opatrení.


Zajtra  26.05.2021 pred poludním absolvujú dievčatá ďalší tréning, ktorý bude už prípravou na súťažné vystúpenia. 

Ján Novák, vedúci výpravy


Fotogaléria


  • Pripojte
    sa k nám

  • facebook
  • youtube
  • Instagram
Logo Národné športové centrum https://www.aktivnaskola.skLogo European gymnastics Logo Federazion Internationale de Gymnastique Slovenský olimppijský výbor Slovak Antidoping Agency Ministerstvo školstva, vedy, výzkumu